sâmbătă, 29 martie 2014

ULEI DE MASLINE -TRATAMENT PENTRU PAR

        Cu ani în urma obişnuiam sa-mi  vopsesc parul foarte  des .În fiecare luna, de multe ori si de doua ori pe luna îmi cumparam vopsea si mă vopseam singura ..
    Asta pînă cînd parul meu  a început sa arate ca paiele de la   mătură - uscat, fără luciu, se  încurca la pieptănat  si cădea într-o veselie .Aici mergea si o fotografie de genul "înainte" si "după" numai ca din păcate numai parul l-am tratat nu si fata .

   În comerţ exista multe creme pentru regenerarea părului, poţi găsi silicon pentru par si multe altele ...
Eu mi-am pus uleiul în cap, (cred ca era o canita de cafea )mi-am masat  capul uşor pînă cînd am simţit ca am ulei pe tot părul, de la rădăcina până la vîrfuri .
Mi-am pus în cap o punga de plastic si un prosop pe deasupra .Am stat așa în jur de o ora .

În chiuveta m-am spălat pe cap o data (ca sa fugă uleiul ) apoi am intrat sub dus si l-am spălat încă de doua ori .Se pare ca pusesem mult si a trebuit sa-l spăl bine  -cred că aceasta cantitate este pentru părul lung...  Apoi, intr-un bol  mic am amestecat puţină apa călduță cu oţet .
  Otetul  curată, te scapă de mătreata, părul se piaptănă mai uşor  si capătă un luciu sănătos -nu zi ca otetul miroase pentru ca pănă-ți  usuci părul,  mirosul dispare .
 

Adaug  un  mic video, este vechi -mă gandesc ca  poate mai este lume care nu l-a văzut .
 Poate după ce vezi asta, ai sa ajungi la concluzia ca otetul si uleiul nu e chiar asa de rău .

  NU UITA ULEI NERAFINAT SI DACĂ SE POATE NEFILTRAT  !


 Se poate sa te intereseze si :
  TRATAMENT CU ULEI DE MASLINE
ULEI DE MASLINE -TRATAMENT PENTRU UNGHII

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu