DESPRE NOI

               


     Bună ! Bine ai venit pe blogul nostru .

Eu sunt Andreas și împreuna cu fratele meu Spiros  cultivăm pământul  străbun de mai bine de 30 de ani.

Suntem a 3-a generație de cultivatori de măslini si producători de ulei de măsline extra virgin de la DILEIKA .

Avem în jur de 10 ha  în procedura de bio certificare .În Decembrie 2016 vom avea si certificatul de bio producători .

Din fericire tehnologia  ne dă posibilitatea  de a vorbi despre munca noastră si de a explica câteva lucruri în legătură cu uleiul de măsline  extra virgin (celelalte categorii  de ulei nu ne interesează ).

Îți vom deschide "poarta " si vom încerca sa-ti arătam locul natal , livezile noastre de măslini,  vom încerca sa descriem viața în acest colț de lume.  

Îmi place mâncarea sănătoasa ,îmi place cum miroase  casa  când friptura sau pâinea e în cuptor, și dacă ar fi sa definesc mâncarea Gurmet, pentru mine e mâncarea făcută "ca la mama acasă " -adică folosind legume  și zarzavaturi   proaspete. 

Suntem norocoși pentru ca avem aici  legume și fructe proaspete tot anul, carne de la mici producători, peste  proaspăt de la vecini și găina din curtea noastră.
În afacerea noastră, eu sunt "vizionar "...de partea practică se ocupă soția mea Irina .

Sper ca vei găsi în acest blog toate informațiile de care ai nevoie în legătura cu uleiul de măsline extra virgin și nu numai.

Dacă ai însă nelămuriri, întrebări sau dacă ai cumpărat ulei de la noi,  lasă te rog un comentariu .În acest fel voi ști ce te interesează și voi caută sa vin cu noi informații .

Un comentariu: