duminică, 18 ianuarie 2015

Ulei proaspăt 2În fiecare an la fel și însă  atât de diferit …Mirosul ,gustul, culoarea și densitatea au legătură cu vremea . Ca și vinul , uleiul este un organism viu .Se zice că vinul e bun vechi (nu știu din ce cauză –nu sunt specialist …)iar uleiul de măsline e bun proaspăt (polifenoli  ).

Un ulei natural ,proaspăt ,nefiltrat ,nu poate fi la fel în fiecare an –la fel este și vinul curat de la producători.


Un client vechi mi-a zis că uleiul de anul acesta e mai bun la gust decât cel de anul trecut , nu are însă aceeași  densitate.  În frigider se întărește  dar nu ca cel de anul trecut .

Îmi puteți zice ce impresie aveți voi ?Ați făcut testul cu frigiderul ?  Ce părere aveți  de uleiul de anul acesta comparativ cu cel de anul trecut ?


Aștept  comentariile  voastre.  Aștept  și întrebări pe aceeași temă . Sunt deschisă la  sugestii, reclamații, impresii ..Comentariile nu sunt moderate după cum bine știți .Vă rog mult spuneți-mi părerea voastră sinceră .


2 comentarii:

  1. Eu nu stiu cum era uleiul de anul trecut, dar cel de anul acesta e divin! Am terminat 5litri de ulei intr-o luna si jumatate (impreuna cu numeroasa mea familie) si dau comanda din nou acum in ianuarie. O sa iti scriu pe mail, Irina, o noua comanda pana la sfarsitul lunii. Iti multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cum a fost uleiul de anul trecut, pt. ca nu l-am incercat. Pot insa confirma faptul ca uleiul de anul acesta e absolut divin. Singura problema e ca se consuma prea repede...:)))

    RăspundețiȘtergere