vineri, 5 aprilie 2013

Salata calda

Avem nevoie de :
conopida
broccoli
morcov
cartofi 2
dovlecel
masline
ulei de masline
sare
oregano
zeama de  lamaie


Intr-o oala punem apa la fiert si asteptam sa clocoteasca.Adaugam sare si fierbem pe rând legumele (ce avem si ce ne place)nu e neapărat sa respectam rețeta.
Fierbem morcovul  la foc mare pentru 9 minute,conopida 4 minute,broccoli 3 minute,dovlecelul 8-9 minute.
Daca vreți ca legumele sa fie moi si bine fierte atunci fierbeți -le pentru mai mult timp.

Sosul: 0 lingura de zeama de lămâie 2 linguri ulei de măsline putina sare si oregano.Le batem bine cu o furculița si turnam peste legume.Decoram cu măsline , jumătate de lămâie si putin oregano.
Se servește calda .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu