vineri, 12 februarie 2016

Întâlnirea de la București

   Am ajuns cu bine acasă după ce am ajuns în țară de două ori ...Prima dată la București și imediat după, acasă  la Botoșani .

Era cât pe ce să rămân în vamă, cu nebuneala asta de aici .Toate sunt bune, totul a trecut cu bine, deci hai să trecem la ale noastre .

Pentru început, vă mulțumesc tuturor  celor care ați venit să ne cunoaștem .

Am fost la București ultima dată când aveam 9 ani ... Uitasem cum e să trăiești într-un oraș aglomerat . Dacă mă duc la plimbare aici, în 30 de minute am terminat ...nu mai am unde mă duce. Distanțele se măsoară în pași și metri ...10 metri, 200 de metri ...

Ei, la București am plecat de dimineață cu o treabă, și m-am  trezit în altă parte ...noroc că am ajuns cu o zi mai devreme, altfel nu mai ajungeam eu la întâlnire !

Abia atunci am înțeles ce ceream ! Să veniți la întâlnire ...după o săptămână grea de muncă când tot ce vrei e să te lungești în pat și să te odihnești, să-ți întinzi picioarele și să-ți încălzești oasele, să bei un ceai sau o bere în fața televizorului nu să bați drumurile Sâmbătă după amiaza ca să te întâlnești cu o  rătăcită...

Am trei verișoare și o prietenă în București .Au venit primii ca să nu mă simt singură (nu se așteptau să vină cineva)..

Cu toate astea lumea a venit ! Mi-au făcut onoarea și au venit- singuri sau cu prieteni .Au venit chiar dacă aveau programat ceva mai târziu. Au venit cu cadouri făcute de mâna lor. Au venit zâmbitori și bine dispuși. Au venit cu drag.
Am primit cele mai multe cadouri de când mă știu...Nu știam cum să reacționez...

Iulia mi-a adus o căsuță stil moldovenesc cusută de mâna (ca să-mi aducă aminte de acasă) !
Doamna Livia o pictură pe sticlă (o iconiță)pictată de ea ,
Anca mi-a făcut o pâine mare cu tărâțe și maia (am luat-o cu mine în Grecia și am mâncat-o cu copiii, Andreas a venit cu idei noi...cică eu de ce nu fac așa ceva??? ),
Doru mi-a adus dulceață iute (o nebunie).
Nici nu mai știu ce-am primit ...săpun de casă, ciocolată, etc


Iulian de la Turtița Fermecată mi-a făcut pâinea cu maia pentru eveniment !  Iulian, ai avut dreptate .Pâinea albă a mers nemaipomenit cu uleiul, cu măslinele și cu brânza...
(dacă aveți de făcut o masă și vreți să impresionați, luați legătura cu Iulian .Intrați aici ca să vedeți despre ce e vorba http://turtitafermecata.blogspot.gr/ -rețete, tehnici, amănunte...).


Mulțumesc mult de tot Andreei de la Therapy .Mi-a oferit un spațiu grozav, mi-a dat farfurii, pahare și tot ce am avut nevoie ca să pot aranja puțin masa, a făcut o cafea grozavă .(Între noi fie vorba acolo au prăjiturele făcute în casă, biscuiți de casă pentru cafea, o atmosferă caldă, plante peste tot, și nu în ultimul rând prețurile foarte bune).

Acum știu sigur că am prieteni la București. Vă mulțumesc din tot sufletul pentru asta. M-ați făcut să mă simt minunat! Sper să mă pot revanșa .


Câteva fotografii  de la eveniment .













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu