joi, 11 aprilie 2013

Feta la cuptor

Pentru 2 porţii avem nevoie de:
o ceapă tăiată rondele subţiri
0 roşie mare ,tăiată felii subţiri
4 măsline fără sîmburi
cîteva felii de ardel gras
4 linguri ulei de măsline
2 felii branza de oaie sau feta -groase de un deget
puţin bucovo iute (seminţe uscate de ardei iuţi)
boia dulce de ardei
puţin oregano
2 oale de lut mici (portie) sau 2 bucăţi foaie de aluminiu



Aşezăm pe masa de lucru foaia de aluminiu cu partea stralucitoare spre noi.si apoi aşezăm pe mijloc ,în straturi ceapa,rosiia,brînza în mijloc,apoi iarăşi rosia,ardei,măsline,boia,oregano,ulei de măsline.
Punem în cuptor (preincalzit) la foc potrivit pentru 15-20 minute.
La cuptor electric la 200 C pentru 15 minute.


O reteta usoara ,rapida pentru primu fel,se serveste calda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu