miercuri, 12 noiembrie 2014

Certificat de analiză a calității uleiului - Noiembrie 2014

 Pentru că cererile sunt din ce in ce mai mari ,am reușit să facem analiza mai devreme anul acesta .

                           Avem și calitate ,avem și cantitate .

             Vă mulțumesc pentru încrederea acordată ,pentru răbdarea  pe care ați avut-o ,având în vedere că am rămas fără ulei din Iunie .....și vă promit  că a meritat așteptarea  .
              Uleiul este foarte bun și suntem mândri că am reușit și anul acesta  să avem  un ulei de cea mai bună calitate . 
           Agricultura Bio este foarte grea ,necesită multă muncă ,cunoștințe , devotament și.... cheltuieli .
Cu ajutorul vostru reușim să ne continuăm visul -produse sănătoase , fără chimicale pentru noi și copii noștri . 
     Noi vă oferim un ulei de măsline adevărat ,la preț de producător .




3 comentarii:

  1. In seara asta am primit coletul de la D-na Irina. NU am cuvinte despre ea. Cum ar zice romanul..... De treaba!!!!!!!!!!!
    ULEIUL E EXTRAORDINAR iar culoarea exact ca in poze. Verde auriu, densitate numai buna, nici prea gros nici prea subtire. Cand il bei simti ca nu e gretos ca alte uleiuri, iar apoi simti un pic cum pisca pe gat , semnul de sanatate.
    Am folosit multe tipuri de uleiuri extra virgine din comert. Nu se compara cu acesta. Pe linga am primit de la D-na Irina si un borcanel din vestitul gem de lamaie. Grozav. Si inca o monstra de ulei de 250ml pentru altii care doresc. Ca deja am altii care doresc sa cumpere.
    Asa ca de incheiere, multumesc doamna Irina si voi apela in continuare la dvs pentru orice produse ve-ti mai vinde. Mai trebui sa incerc si eu maslinele naturale fara conservanti si fara sare. Nici nu stiu ce gust au. Doar pe cele din comert le-am mancat pana acuma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu multă plăcere Liviu !
    În legătură cu măslinele ...și eu aș vrea să gust măsline fără sare .Din păcate ,soiul care-l avem noi ,Kalamon -sau cum știi tu ca măsline de Kalamata -se murează ca murăturile noastre ,adică în saramură .
    Mulțumesc mult pentru comentariu și pentru încrederea acordată .

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc, Irina, uleiul de masline produs de voi este deosebit! Nu am gasit asa bunatate in Romania. Este cu adevarat bio. Iar raportul calitate-pret este ok. Uleiul de masline are un gust divin, asta e realitatea. Revin sigur si cu alte comenzi, cred ca o sa ma abonez la tine. Iti multumesc si pentru cadoul oferit de tine. Acum deja ma gandesc la a doua comanda, as vrea sa iau masline murate produse in Grecia!

    RăspundețiȘtergere